Kære medlemmer.

Så er vort 50 års jubilæum veloverstået.
Selvom der var nogen bump på vejen, ser man igen, hvad foreningens medlemmer er lavet af; “…pyt jeg tager lige min bærbar frem og laver et foredrag…”
Sådan!

Resten af dagen gik rigtig godt, med endnu flere rigtigt gode foredrag,

Tak til Poul Erik, Gunnar, Michael og Claus for at holde de ekstremt gode foredrag!
Vi fik drukket en masse kaffe og snakket vildt meget.
Efter fællesspisning og sidste foredrag, sad vi og snakkede om “min mening” og “mundrugere” og meget andet end det – det er rigtig lang tid siden jeg har grint og hygget mig så meget.
Der blev også luftet nogle ideer, som vi vil arbejde videre med i bestyrelsen.

Der skal lyde en særlig tak til de, som har støttet op om og hjulpet til med, at vi kunne fejre denne dag, til de gamle medlemmer som lige smuttede forbi, Timo, Julie, Carsten og Jytte. Selvfølgelig også til resten, som var der for at fejre os!

Vi har også to i foreningen, der kan fejre 50 års jubilæum i år!, Det er med stor respekt og ære, at jeg endnu engang kan sige tillykke med de 50 år i Viborg Akvarieforening til Gunnar og Poul Erik.
Den viden, ildsjæl og alt det andet, som I to er indbegrebet af, kan ingen erstatte. Men vi kan prøve at leve op til det.

Opdrættet går rigtig godt. Set i forhold til sidste år, har vi rykket os rigtig meget – vi har dansk førstegangs opdræt, samt 32 tilmeldte opdræt.
Skide godt!
Bliv endelig ved med det. Det er fedt at se, vi kan bide nogen af de andre i halen.

Der vil ske en del i foreningen resten af året, der er foredrag både i Viborg og Skive, Akvarie West har 50 års jubilæum, juleafslutning m.v..

Der sker også rigtig meget i kulissen – om dét bliver der sendt mail løbende.

Vi har fået opdateret vort logo på hjemmesiden – så det afspejler det netop overståede jubilæum.

Der er også kommet nye medlemmer til, velkommen til jer alle sammen.

Jeg vil runde af med at sige, hvor er det godt, I stadig er der for hinanden og for foreningen. Det er, som nævnt tidligere, dét der gør forskellen.

Med venlig hilsen

Formanden i Viborg Akvarieforening