Medlem af Viborg Akvarieforening?

Om man er nybegynder eller erfaren, i akvariehobbyen, så er det en klar fordel, at være en del af fællesskabet, i en akvarieforening.

I Viborg Akvarieforening, har vi – heldigvis – medlemmer med interesser i vidt forskellige retninger, indenfor hobbyen; og hvem ved – måske er det dig, der kan tilføje endnu en vinkel, til det store “erfaringslager”, som en gruppe mennesker med ens interesser besidder.

I Viborg Akvarieforening, mødes vi ca en gang om måneden, til en hyggelig snak og erfaringsudveksling omkring vor hobby, et foredrag eller måske et hjemmebesøg, hvor et medlem viser sine akvarier frem.
Det foregår gerne 3. torsdag i måneden. Der er ingen mødepligt, men det er da hyggeligst, hvis flest mulige, er med.

5-10 gange om året, tager vi på tur. Det kan være besøg hos en dyrehandler med akvariefisk, akvarie relaterede foredrag, hos en importør, fiskeopdrætter, eller lignende.
Alt dette er gratis for medlemmer af Viborg Akvarieforening.

Viborg Akvarieforening, er også selv særdeles aktiv, med – blandt andet – Viborg Akvariemesse og Aqua Auktion Viborg, som vi arrangerer sammen med andre foreninger. De finder sted hvert år – og har efterhånden udviklet sig, til én af de aktiviteter, der “hører til”, i mange akvaristers kalendere.

Et medlemskab for hele husstanden – kun 300,00 kr.- om året.
Man kan også vælge et personligt medlemskab – for kun 200,00 kr. om året.

Har vi fanget din interesse, er du velkommen til, at besøge os, til en medlemsaften – så vi (hver især) kan lære hinanden, at kende.
Send en email, med kontaktinfo (fulde navn,adresse, by, postnummer., telefonnummer og hvilken medlemskab du vil have)  til formanden for Viborg Akvarieforening – så bliver du kontaktet.