Medlem af Viborg Akvarieforening?

Om man er nybegynder eller erfaren, i akvariehobbyen, så er det en klar fordel, at være en del af fællesskabet, i en akvarieforening.

I Viborg Akvarieforening, har vi – heldigvis – medlemmer med interesser i vidt forskellige retninger, indenfor hobbyen; og hvem ved – måske er det dig, der kan tilføje endnu en vinkel, til det store “erfaringslager”, som en gruppe mennesker med ens interesser besidder.

I Viborg Akvarieforening, mødes vi ca en gang om måneden, til en hyggelig snak og erfaringsudveksling omkring vor hobby, et foredrag eller måske et hjemmebesøg, hvor et medlem viser sine akvarier frem.
Det foregår gerne 3. mandag i måneden. Der er ingen mødepligt, men det er da hyggeligst, hvis flest mulige, er med.

5-10 gange om året, tager vi på tur. Det kan være besøg hos en dyrehandler med akvariefisk, akvarie relaterede foredrag, hos en importør, fiskeopdrætter eller lignende.
Alt dette er gratis for medlemmer af Viborg Akvarieforening.

Viborg Akvarieforening, er også selv særdeles aktiv, med – bl.a. – Akva Auktionen, som finder sted hvert år – og som efterhånden har udviklet sig, til een af de aktiviteter, der “hører til”, i mange akvaristers kalendre.

Et medlemsskab af Viborg koster – for hele familien – kun 300,- om året.

Har vi fanget din interesse, er du velkommen til, at besøge os, til en medlemsaften – så vi (hver især) kan lære hinanden, at kende.
Send en email, med kontaktinfo til: Formanden for Viborg Akvarieforening – så kontakter vi dig.