Følgende sponsorer, støtter Viborg Akvarieforening

 

Akvarie West

Peter Larsen Kaffe

Plantorama, Viborg

Akvarie West

Akvarie West dateres helt tilbage til 1969, hvor forretningen åbnede, på Vesterbro, i København.

Som årene er gået, har der været forskellige ejere – og adresser,- indtil Kenni G Otkjær overtog forretningen, i 2015.
Først blot som webshop, med lager hjemme i garagen – men nu også med en fysisk forretning, som er beliggende i Vildbjerg, mellem Hostebro og Herning.
Adressen er Jernabane Allé 7, 7480 Vildbjerg

Hos Akvarie West finder du alt i tilbehør, til din akvariehobby – og i forretningen, er der +50 akvarier, med ferskvandsfisk og planter.
Foder og udstyr til hund, kat, gnaver og krybdyr, er også en del af Akvarie West’s udbud.

Kenni G Otkjær har en passioneret forkærlighed for L-maller, og i det hele taget fisk, som ikke ses alle steder – så er du jagt efter noget specielt, bør du kontakte Akvarie West, og høre om dine muligheder.

Peter Larsen Kaffe

I mere end 110 år har kaffeelskere i hele Danmark nydt godt af kvalitetskaffen fra Peter Larsen Kaffe.

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1902 af grosserer Peter Larsen, som drev detailforretning fra lokaler i Viborgs bymidte.

Efter nogle år i detailleddet, kom tanken om at blive grossist. Peter Larsen kørte ud i omegns byerne og tilbød sin kaffe til købmænd og brugsforeninger.
Dette blev starten på grossist virksomheden, og flytning til større lokaler på hovedgaden i Viborg. I 1929 trådte Asmund Thorsen ind i, primært for at varetage selve kafferistningen. Grossist virksomheden udviklede sig gennem årene og i 1933 døde Peter Larsen, hvorefter Asmund Thorsen overtog firmaet og omdannede dette til et aktieselskab.

I 1966 indtrådte svigersønnen Kaj Bertelsen i en alder af 22 år og datteren Kirsten Bertelsen som 20-årig i firmaet.
Dette blev starten på en ekspansion for firmaet, som flyttede fra midtbyen ud på industriarealet i Viborgs vestby.


Plantorama er et dansk familieforetagende, som blev grundlagt af Søren Vang Christensen, der er femte generation i rækken af gartnere. Plantorama startede på Skæring Skolevej i Egå i 1987. Søren Vang Christensens far, Konrad Christensen, flyttede i 1941 gartneriet til disse jorde og gav det navnet Skærgården. Tidligere lå gartneriet på markerne på Randersvej ved Aarhus Nord.

Plantorama åbnede i 1987 og var i den allerførste tid en del af Gartneriet Skærgården. Der var i mellemtiden sket et generationsskifte og Søren Vang Christensens søn, Peter, havde overtaget. Gartneri og plantecenter blev delt i to selvstændige virksomheder. Plantorama var i starten mest kendt for salg af potteplanter, men som tiden gik, blev forretningen større og større både i butiksomfang og i sortiment.