Følgende sponsorer, støtter Viborg Akvarieforening

 

Akvarie West

Peter Larsen Kaffe

Bonnie Dyrecenter, Viborg

Plantorama, Viborg

Akvarie West

Akvarie West dateres helt tilbage til 1969, hvor forretningen åbnede, på Vesterbro, i København.

Som årene er gået, har der været forskellige ejere – og adresser,- indtil Kenni G Otkjær overtog forretningen, i 2015.
Først blot som webshop, med lager hjemme i garagen – men nu også med en fysisk forretning, som er beliggende i Vildbjerg, mellem Hostebro og Herning.
Adressen er Jernabane Allé 7, 7480 Vildbjerg

Hos Akvarie West finder du alt i tilbehør, til din akvariehobby – og i forretningen, er der +50 akvarier, med ferskvandsfisk og planter.
Foder og udstyr til hund, kat, gnaver og krybdyr, er også en del af Akvarie West’s udbud.

Kenni G Otkjær har en passioneret forkærlighed for L-maller, og i det hele taget fisk, som ikke ses alle steder – så er du jagt efter noget specielt, bør du kontakte Akvarie West, og høre om dine muligheder.

Bonnie Dyrecenter Viborg

Vi er en del af Bonnie Dyrecenter. Bonnie Dyrecenter består af en række butikker der, ligesom os, brænder for det at have dyr. Rådgivning er en væsentlig del af det at have en butik med dyr og tilbehør.

Vi er alle “dyretosser”, og vi er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål og den rådgivning du måtte ønske.

Vores butikker har et stort udvalg af alt hvad hjertet begærer til alle kæledyr.

Vi har et bredt udvalg til dig der søger dit næste kæledyr. Kom blot ind og hilse på os og alle vores dyr.

Vi glæder os til at møde dig!

Vi sælger foder og udstyr til:

Hund
Kat
Gnavere
Fisk
Hest
Fugle
Krybdyr

Peter Larsen Kaffe

I mere end 110 år har kaffeelskere i hele Danmark nydt godt af kvalitetskaffen fra Peter Larsen Kaffe.

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1902 af grosserer Peter Larsen, som drev detailforretning fra lokaler i Viborgs bymidte.

Efter nogle år i detailleddet, kom tanken om at blive grossist. Peter Larsen kørte ud i omegns byerne og tilbød sin kaffe til købmænd og brugsforeninger.
Dette blev starten på grossist virksomheden, og flytning til større lokaler på hovedgaden i Viborg. I 1929 trådte Asmund Thorsen ind i, primært for at varetage selve kafferistningen. Grossist virksomheden udviklede sig gennem årene og i 1933 døde Peter Larsen, hvorefter Asmund Thorsen overtog firmaet og omdannede dette til et aktieselskab.

I 1966 indtrådte svigersønnen Kaj Bertelsen i en alder af 22 år og datteren Kirsten Bertelsen som 20-årig i firmaet.
Dette blev starten på en ekspansion for firmaet, som flyttede fra midtbyen ud på industriarealet i Viborgs vestby.


Plantorama er et dansk familieforetagende, som blev grundlagt af Søren Vang Christensen, der er femte generation i rækken af gartnere. Plantorama startede på Skæring Skolevej i Egå i 1987. Søren Vang Christensens far, Konrad Christensen, flyttede i 1941 gartneriet til disse jorde og gav det navnet Skærgården. Tidligere lå gartneriet på markerne på Randersvej ved Aarhus Nord.

Plantorama åbnede i 1987 og var i den allerførste tid en del af Gartneriet Skærgården. Der var i mellemtiden sket et generationsskifte og Søren Vang Christensens søn, Peter, havde overtaget. Gartneri og plantecenter blev delt i to selvstændige virksomheder. Plantorama var i starten mest kendt for salg af potteplanter, men som tiden gik, blev forretningen større og større både i butiksomfang og i sortiment.

 

Share This