Kære medlemmer.

Da Dansk Akvarie Union afholdte, deres 75-års Jubilæum ved Viborg Akvariemesse 2021, blev et af vores medlemmer hædret med den Røde nål fra D.A.U. Det er det højeste æres-bevis man kan få i Skandinavien, i vores verden. Æres-beviset blev uddelt til medstifter af Viborg Akvarieforening, man kan vel sige, at det gik til vores alles Gunnar.

I får lige et uddrag af talen fra Tonny Brandt, som er formand i D.A.U.:
“Det er den højeste æresbevisning som uddeles i Skandinavien. Det er Dansk Akvarie Unions bestyrelse, der står for uddelingen i Danmark, og vi har besluttet at uddele den til en kendt akvarist i aften. For 30 år siden, da jeg begyndte at besøge møder og udstillinger i Jylland, var der et navn, som altid blev nævnt. Kom man til en udstilling i Århus, skulle man også en smut forbi Viborg, for at se hvad Gunnar havde i hans forretning, Ækvator. Faldt snakken på Gunnar, fik man gerne at vide, at han havde stiftet Viborg Akvarieforening (sikkert med hjælp fra andre). Gunnar var også aktiv i Dansk Akvarie Unions lokale kreds, han var en flittig foredragsholder, og så havde han en af de mest spændende dyrehandler når det gjaldt akvariefisk. Vi har derfor besluttet at tildele Gunnar Laursen Den Røde Nål, for hans store arbejde for akvariehobbyen.”

Det er for Viborg Akvarieforening et stort privilegium at have sådan en som Gunnar, alle kender ham, eller har hørt om ham, han er fuld af viden og ideer. Så herfra skal lyde et kæmpemæssigt tillykke med den røde nål, den har du om nogen fuldt ud fortjent. Derefter skal der faktisk lyde en rigtig stor og hjertelig tak, for at du og de andre stiftede Viborg Akvarieforening. Ordene og tankerne er mange, men dog kun positive , der er bare nogle gange, de presser sig så meget på, at det bliver noget rod på tekst og i tale.

Så Gunnar ….TAK!

Venligst Formanden