Den midlertidige “formandens beretning” skal foreligge skriftligt

Jeg blev valgt som midlertidig formand kort efter akva-auktion Viborg 2018, meningen har hele tiden været, at det var en midlertidig post, som jeg påtog mig mens andre samlede kræfter og fandt ud af om det var noget for dem.
Vi satte os sammen i bestyrelsen og snakkede lidt frem og tilbage om hvad vi skulle gøre og hvad vi ikke skulle gøre, der var en del uenighed om hvad vi skulle gøre og hvordan det skulle gøres.

Nogen var for hurtig på aftrækkeren med vores facebookside men det fik vi rettet til så det passede.
Vi satte os ned i bestyrelsen og lavede forskellige ansvarsområder over hvem der havde ansvaret for hvilke ting, da jeg ikke mener det er formanden der skal lave det hele, det er ham der skal uddelegere og følge op.

Vi som bestyrelse kunne efterhånden se hvor hen ad foreningslivet tager sin drejning, det er der også flere af de andre foreninger der har måtte sande så derfor blev vi kontaktet af bestyrelsen fra Skive for at se om vi ville kunne samarbejde, og på sigt slå de to foreninger sammen, så vi kunne holde liv i foreningslivet og akvariehobbyen

Dette resulterede i en ekstraordinær generalforsamling hvor der blev stemt for det udsendte program og at vi i en forsøgsperiode på 2 år arbejder sammen og prøver at få lagt vores bestyrelser sammen, og får noget gunstigt ud af det.
Både Skive og Viborg Akvarieforening stemte for at vi skulle lave et tættere samarbejde og arbejde på at slå de to foreninger sammen. der er dog intet sket på den front andet end at vi har holdt Juleafslutning i Bowl n fun, hvilket også var meget sjovt.

Vi har også fået en ny hjemmeside op at køre i WordPress med DiVi Theme hvor vi har købt lifetime abonnement på et CMS system, og vi har kun fået roser mm for det flotte design vi har fået lavet, og når jeg nu siger vi mener jeg “ham der ikke vil nævnes med navn”.
Det er en ongoing process og der vil ske masser af nye ting i den kommende tid, men som i kan se er der allerede kommet flere ting på og der vil løbende blive opdateret og udviklet på den.

Sommerafslutning ved Kasper V løb af sted det var dejlig sommer og vi var en masse der mødte op og vi fik rigtig snakket fisk, og smidt et par pøller eller 3 på grillen mens vi fik en lille øl over tørsten.

Vi havde besøg fra Randers af en tysker der snakkede om saltvand,- her var Skive også inviteret med til foredraget, og vi var en 14-16 stykker til foredraget, hvor der også var en lille “svær” quiz som dækkede det meste inden for akvarie verdenen-

Vi har været en tur i Randers regnskov hvilket det lød til at være en super god tur med masser af faglig indput.

Vi var også en tur nede og se Kennis nye butik ned i Vildbjerg, her var vi inviteret ned af Skive. Kenni bød på kaffe og blød brød, og en masse snak om fisk og planter til akvariet.

Vores kalender system få facebook virker ikke og er en fiasko, samtidig har vi ikke kunne få meldt ud hvad vi skal og hvornår vi skal det. Dette er ikke acceptabelt og der arbejdes på at finde en løsning på dette (det skal den nye bestyrelse tage sig af).

Der er også blevet besluttet at vi skal skifte bank pga administrative udfordringer og prisen de vil have for at have en foreningskonto, så den nye bestyrelse får som første opgave at få banken på plads, med CVR nummer, MobilePay osv.

Samtidig håber jeg den ny bestyrelse vil være mere villig til at samarbejde og føre de ting ud i livet som der bliver sagt der bliver gjort, dette har været en stor frustration at når nogen siger de gør det, bliver det ikke gjort. Ved godt man ikke kan forlange det samme som på en arbejdsplads når det er frivilligt arbejde.

Så vil jeg tage til efterretning hvad der skal ske alt efter hvordan den ny bestyrelse konstituerer sig.

Jeg vil sluttelig gerne takke den nuværende bestyrelse for kampen, og kan informere om at Kenneth T. stiller op til valg som formand og Kasper V stiller op til valg som Kasserer, så vi mangler 2 friske nye dygtige ildsjæle der vil være villig til at gøre en forskel.

Med Venlig hilsen

Jes