Til Aqua Auktion Viborg 2019, har vi fået en lille snak, med Tonny Kristensen fra lokalområdet, omkring Viborg.

Adspurgt om, hvorfor Tonny tager til Aqua Auktion, svarer han:
“Det gør jeg fordi, jeg har haft akvarier, i mange år – og så er dette en måde, at bytte fisk på. Jeg sælger ikke almindeligvis, men jeg laver en masse yngel – og så er dette en nem måde, at komme af med det, på. Jeg sælger det på auktionen, og så køber jeg lidt nyt med hjem igen.”

Hvilke arter har din interesse?
“Det er ancistrus maller, pansermaller, og særligt kobberpansermaller (Corydoras Aeneus). Det er, hvad jeg gør mest i, og så har jeg også lidt guppy.”

Hvor mange år, har du været med, til Akvarie Auktionen?
“Puh… det er en 4-5 år, efterhånden…”

Hvad er det særlige ved, at være til Aqua Auktionen?
“Man har jo noget selv, man gerne vil af med – og så kan man samle en pose med lidt af hvert… nogle fornuftige ting, og så er det også lidt sjovt, når der bliver budt på det. Nogle gange koster det ikke ret mange penge, og andre gange, kan det ryge op, og koste mange penge. Det er jo spændingen i dét.
Man kan også gøre nogle rimelige handler ind imellem, og få nogle fornuftige ting.”

Hvad er den bedste handel. du har gjort?
“Uhhh, det er svært at sige… det er ikke sådan noget, jeg går og tænker over – men der kommer da nogle, en gang imellem.”

Er du medlem, af en akvarieforening?
“Nej, det er jeg ikke… jeg synes aldrig, der har været tid til det, sammen med alt det andet.
Jeg har bare passet mine akvarier, derhjemme – i øjeblikket har jeg 8 akvarier, hvor det største er en 325 liters og en 125 liters, og nogle 60 liters, med motorfiltre, og luft i dem allesammen.”

Tak til Tonny for snakken – og held og lykke, med dagens gode handler!