Kære medlemmer

Corona / Covid-19 er stadig over os. Den rammer rigtig mange foreninger, festivaler, forlystelsesparker og rigtig mange erhvervsdrivende.
Den har også ramt os som forening, i forhold til vore arrangementer, hjemmebesøg, ture og auktion.

Det er som formand meget frustrerende at være med til; faktisk er hele bestyrelsen frustreret over det.
Man føler, at man sidder på flodbredden og kigger ned i det mudrede vand og venter på det bliver klart igen, så man kan se alle de flotte fisk i vandet. Ventetiden er uudholdelig, men vigtig for vores samfund!
Det betyder også, at jeg med blødende foreningshjerte må fortælle jer noget som nok ikke kommer som en overraskelse.

Aqua Auktion Viborg 2020 er aflyst i år – så vidt jeg ved er det første gang i Aqua Auktion Viborgs historie, at det er sket.
Dog har Aarhus Akvarieforening sagt ja til, at vi ”flytter” AAV ned til dem. Deres auktion afholdes 24. oktober, og jeg er glad for at Aarhus Akvarieforening vil hjælpe os.
Hvordan og hvorledes det bliver strikket sammen, vil der komme mere info omkring senere på året.

Skive Akvarieforening har aflyst turen til Den Blå Planet.

Alle foreningens arrangementer er aflyst til og med august, med mindre, at der blive åbnet op før tid. Vi følger udviklingen nøje, så vi er klar med opdateringer hurtigst muligt.

En enig bestyrelse har besluttet, at de, som har betalt kontingent for 2020, får gratis medlemskab 2021, som et slags plaster på foreningssåret.

Jeg krydser fingre for, at foreningslivet bliver åbnet mere op inden august, men indtil da er der jo fortsat rig mulighed for at få registeret yngel i opdrætskonkurrencen. 😊

Vi arbejder stadig på messen.
Dansk Akvarie Union har spurgt, om de må holde deres 75-års jubilæum i forbindelse med messen, hvilket vi har sagt ja til.

Husk at holde sammen på afstand!

Venlige finnedask samt god påske til jer alle.

Fra Formanden aka Kenneth