Kære medlemmer

Hold da op, der er sket meget i det her år; jubilæum, 2 x ekstraordinær-generalforsamling, medlemsture, foredrag, hjemmebesøg, nye medlemmer, messer, møder osv.
I har godt nok stået model til meget synes jeg, men er det så skidt eller godt? Jeg synes det er mega godt, for det betyder bare, VI vil det her på alle parametre.

Det betyder meget for mig, som formand og person, at man vil give noget af sin dyrebare tid til foreningen, for som tingene udvikler sig i foreningslivet rundt omkring, er det bare som at svømme imod strømmen. Tanken har da strejfet, man kunne ligeså godt svømme med strømmen, men hvad får du, foreningen og jeg ud af det?
Kun dårlig vandkvalitet, altså, at ingen gider være i en forening, der ikke er aktiv og tilstede. Det synes jeg Viborg Akvarieforening er ved at være i mål med. Bestyrelsen er vokset, medlemmerne kommer svømmende ind fra alle steder, vi får vist rundt omkring på diverse messer, at der er en akvarieforening i Viborg. Vi tager på ture, vi tager til foredrag, det er sådan nogle ting, der gør, at vi er en aktiv og synlig forening. Det er fiskeme fedt!

Samt alt det der sker internt i foreningen, noget af det er jo et ret langt sejt træk, men det bliver godt, når vandet er klart igen, der skal nok lige 2-3 vandskift til, så er vi i mål.

Hvor om alt er, så har jeg aldrig i min vildelse fantasi forestillet mig, at året blev så vildt! Men det har været vildt på den fede måde, for det har været et stort privilegie, at så mange i foreningen har hjulpet til og deltaget. Tak skal I have! Bliv endelig ved med det.

Jeg vil gerne opfordre jer alle til at tjekke kalenderen her på hjemmesiden jævnligt, så I får de sidste opdateringer.
Meld jeres opdræt ind, kom med ideer til ture, foredrag og hjemmemøder, meld jer på til ”Mød vore medlemmer”.

Jeg håber at se jer alle til Juleafslutning her d. 16. december.

På forhånd glædelig jul og godt nytår.

Med venlige julehilsner

Formanden