Mandag d. 19.11.2018

14. akvarister fra Skive og Viborg var mødt frem, for at blive klogere på saltvand. Inden vi kom så langt,skulle vi lige igennem en svær quiz, med nogle gode Latinske spørgsmål. Vi er vist nogle, som skal hjem og øve os lidt i Latin. 🙂

Den 34-årige saltvand akvarist kunne fortælle, at interessen for saltvand først startede i 2012 og inden da havde han haft ferskvand i en del år. Man skal regne med mindst 7-8000 tusinde pr. 100 liter saltvand og det er inder der kommer sten, koraller og fisk der i. Han ville anbefale mindst et 250 liters akvarium og op efter, da det ville gøre det nemmere at holde + sump nede under selve akvariet.

Selve teknikken skulle man ikke købe det billige, men i stedet give noget mere, når det var lys, pumper og skummer. Hvis man starter med et 250 liters akvarium, vil det passe med ca. 25 kg. Sten og så skulle man lige tjekke med sin forsikringog der skulle laves nogle ændringer, når der var saltvand man havde. Det var også en god ide at få lavet et buget, da det altså godt kan blive lidt dyrt i længden, Pga. af især strømmen.

Alt i alt et supergodt foredrag, med masser af fif og god viden. Man kan se mere på hans blok :
Coffeereefer.