Kære medlemmer.

Så er sommeren over os og foråret er gået. Ja, hvor blev foråret lige af, det tog Covid-19 fra os, den tog turen, auktionen, møderne og samværet fra os, i forhold til foreningslivet.
Det har ikke været nemt for nogen af os, men I har været i vore tanker hele tiden; hvornår kan vi gøre noget for vores medlemmer og alt sådan noget, har været tænkt igennem. Det eneste vi lige er kommet på, som kan være et lille plaster på foreningssåret er, at vi har givet frit lejde i år, så dem der har betalt kontingent for i år, får gratis kontingent til næste år.
Vi er godt klar over, at det ikke dækker alle de gode ting, vi skulle opleve i foråret, men vi håber, at det kan afhjælpe problematikken omkring dét, at vi har måttet aflyse nogle arrangementer.

Vi har arbejdet en del i kulissen omkring Messen, så flyers og plakater er trykt,- vi er lige nu i gang med at få dem delt ud. Der er pt 16 tilmeldte udstillere, så det går den rigtige vej.
Vi arbejder videre, mens vi holder øje med, hvad myndighederne melder ud.

Vi tør ikke planlægge og melde noget ud for hele efteråret, da det stadig er for usikkert i forhold til, hvor meget der bliver lukket op, det kan hurtigt gå den anden vej i forhold til smittetrykket.
Det kan jo faktisk ende med, at vi må aflyse messen i år, men vi krydser fingre og arbejder videre, i håb om, messen bliver til noget.

Vi satser på, at vi kan begynde i august, med et hjemmebesøg hos Michael Winther, det blev tidligere aflyst pga. covid-19, men som det ser ud lige nu bliver det til noget alligevel.
Hvorledes programmet bliver, samt hvilken dag det bliver arbejder vi på.
I hører nærmere senere.

Her til sidst vil bestyrelsen og jeg ønske alle vore medlemmer en god sommer!

Venligst

Formanden aka Kenneth